اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران توسط دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ 27 مهر 1395 تا 29 مهر1395 در شهر تهران برگزار می شود.
این رویداد توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی میگردد.
اهداف کنگره:
-هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی
-فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققین و دانشجویان کشور
-فراهم نمودن زمینه جذب طرحهای پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکتهای صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی.
-ایجاد فضای تعامل و هم اندیشی علمی بین پژوهشگران و اندیشمندان حوزههای مختلف علوم و صنایع غذایی؛
-دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران -و سایر کشورها برای ارائه دستاوردهای جدید علمی، پژوهشی و فناوری
-گسترش همکاریهای بین المللی در صنعت غذا
-برگزاری جلسات هم اندیشی، نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و تبادل اطلاعات
-انعکاس نتایج پژوهشهای انجام شده به بخشهای اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی.
محورهای کنگره:
-کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
-روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
-سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
-غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
-کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
-ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
-امنیت و ایمنی مواد غذایی
-بحران آب و صنایع غذایی
-غنیسازی مواد غذایی
-نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
-میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
-راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
-فرمولاسیون مواد غذایی
-صنایع فرآوردههای گوشتی
-صنایع فرآوردههای غلات
-صنایع بستهبندی مواد غذایی
-صنایع فرآوردههای لبنی
-صنایع روغن
-سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی
نظری برای این نوشته ثبت نشده است.
حوزه های تحت پوشش: