کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ 26-28 شهریور 1398 در شهر تهران برگزار میگردد.

این کنگره توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای کنگره:

  • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
  • روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک
  • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • غنی­سازی مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های گوشتی
  • صنایع فرآورده­های غلات
  • صنایع بسته­بندی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های لبنی
  • صنایع روغن
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی

توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع غذایی

مهلت ثبت نام
30 تیر 1398
مهلت ارسال چکیده
31 اردیبهشت 1398
زمان برگزاری
26 شهریور 1398 الی 28 شهریور 1398
برگزارکننده : انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
رئیس رویداد : دکتر محمد حسین عزیزی
دبیر علمی : دکتر محمد علی سحری
دبیر اجرایی : دکتر محسن برزگر
شهر برگزاری : ایران - تهران - تهران
محل برگزاری : تهران
آدرس دبیرخانه : تهران – مرزداران – خیابان ابراهیمی – مجتمع اداری تجاری الوند – طبقه 5 شمالی – واحد 502
شماره تماس : 02144293450
شماره فکس : 02144293414
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک