کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

اولین کنگره ملی غذای حلال

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

اولین کنگره ملی غذای حلال توسط مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی واحد علوم و تحقیقات تهران در تاریخ 29-30 آبان 1398 در شهر تهران برگزار میگردد.

این کنگره توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای کنگره:

  • غذای حلال و تاثیر آن بر کیفیت مواد غذایی
  • شناسایی و تجزیه غذای حلال
  • حلال در صنعت شیلات
  • حلال در محصولات بیولوژیک
  • آزمایشات تشخیصی مدرن در فرآورده‌های حلال
  • افزودنی‌های خوراکی و غیر خوراکی حلال و حرام
  • بیوتکنولوژی و غذای حلال
  • ذبح شرعی و دیدگاه اسلام
  • اقتصاد فرآورده‌های حلال

توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع غذایی

مهلت ارسال اصل مقالات
31 مرداد 1398
زمان برگزاری
29 آبان 1398 الی 30 آبان 1398
سطح : ملی
برگزارکننده : مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی واحد علوم و تحقیقات تهران
رئیس رویداد : دکتر هدایت حسینی
دبیر علمی : دکتر حامد اهری
دبیر اجرایی : دکتر مهدی زجاجی
شهر برگزاری : ایران - تهران - تهران
محل برگزاری : تهران
آدرس دبیرخانه : تهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات- مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی- طبقه دوم- اتاق ۲۰۱
شماره تماس : ۰۲۱۴۴۸۶۸۴۴۶
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک