کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تاریخ 22-24 آذرماه 1396 در شهر مشهد برگزار می گردد.

این همایش توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای همایش

                  شریعت و فرآورده های حلال

       -  ویژگی و معیار غذای حلال و طیب

       -  اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال

       -  معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن

       -  قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال

       -  طهارت و نجاست در فرآورده های حلال

       -  مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال     ...

    پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال 

       -  روش های نوین در تولید فرآورده های حلال

       -  روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام

       -  جایگزین افزودنی های حرام

       -  آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان

       -  تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول

       -  تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول

اقتصاد فرآورده های حلال 

       -  ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات

       -  شیوه های برندسازی

       -  صادرات و واردات

       -  زنجیره تأمین

       -  فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال

       -  اقتصاد مقاومتی

هدف این همایش علمی بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی در حوزه غذا، دارو، فرآورده های آرایشی بهداشتی و پوشاک حلال در سه محور شریعت، پژوهش و فناوری و اقتصاد است.

عنوان حلال از کلید واژه های دینی است که مشخص کننده گستره و قلمرو و اعمال و رفتار مؤمنان می باشد. حسب آموزه های دین، حلیت و حرمت اگرچه امری تعبّدی است، اما ناشی از مصلحت و مفسده متعلق آن است، لذا آمیخته با اموری عینی و مادی است، شاید از همین رو در جهان امروز اقبال به استفاده از موضوعاتی با پسوند حلال در حوزه های مختلفی چون غذا، دارو ، فرآورده های آرایشی بهداشتی، پوشاک، گردشگری، خدمات حمل و نقل، تفریح و سرگرمی، رسانه، خدمات مالی و بانکی و ورزش مطرح است که حجم قابل توجهی از استفاده کنندگان آن غیر مسلمانان و غیر متدینان به ادیان و مذاهب هستند.

اهمیت مسأله استفاده از حلال و آثار آن بر زندگی مادی و معنوی مؤمنان و ابعاد فقهی و دینی آن از یک سو و ضرورت بهره گیری از پژوهش ها و فناوری های نوین در تولید و نظارت فرآورده های حلال از سوی دیگر و نیز توسعه صادرات و واردات محصولات متعدد با برچسب حلال در حوزه تجارت بین الملل و اقتصاد و همچنین سرمایه قابل توجه در گردش در این حوزه در سطح بین المللی موجب شد تا بر اساس مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذای استان خراسان رضوی، برگزاری همایشی بین المللی تحت عنوان فرآورده های حلال در راستای رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام (2017) در دستور کار قرار گیرد.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید
مهلت ثبت نام
30 آبان 1396
مهلت ارسال چکیده
31 شهریور 1396
زمان برگزاری
22 آذر 1396 الی 24 آذر 1396
نام لاتین: 1st International Halal Conference
برگزارکننده : دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سایر برگزارکنندگان : استانداری خراسان رضوی
مالک رویداد :
رئیس رویداد : دکتر سید جواد حسینی
دبیر علمی : حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمود طباطبایی
دبیر اجرایی : دکتر محمدرضا صابری
شهر برگزاری : ایران - خراسان رضوی - مشهد
محل برگزاری : سالن همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
آدرس دبیرخانه
مشهد- بلوار شهید فکوری، بین میدان شهید جوان و میدان شهید آل شهیدی، ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ( شهرک دانش و سلامت ) ، طبقه همکف – اتاق 237
شماره تماس
05138049487
شماره فکس
05138762701
وب سایت
ایمیل
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک