کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی توسط دانشگاه نیوویژن، دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل گرجستان، آکادمی بین المللی علوم گرجستان و سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی در تاریخ 16 مهر 1398 در شهر تفلیس گرجستان برگزار میگردد.

این کنفرانس توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای کنفرانس:

علوم صنایع غذایی

  • صنایع روغن
  • غنی­سازی مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های لبنی
  • فرمولاسیون مواد غذایی
  • صنایع فرآورده­های غلات
  • صنایع فرآورده­های گوشتی
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • بحران آب و صنایع غذایی
  • صنایع بسته­ بندی مواد غذایی
  • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
  • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی

کشاورزی ارگانیک

  • تغذیه دام و طیور
  • فیزیولوژی دام و طیور
  • پرورش و تغذیه آبزیان
  • ژنتیک و اصلاح دام و طیور
  • کشاورزی ارگانیک و پایدار
  • کشاورزی ارگانیک و پایدار
  • کاربرد علوم نانو در کشاورزی
  • زیست شناسی (گیاهی و جانوری)
  • هواشناسی و بیوتکنولوژی کشاورزی
  • مدیریت علف‍های هرز، آفات و بیماری‍ها
  • به نژادی و تولید گیاهان زراعی و باغی
  • مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش کشاورزی
  • نقش تکنیک های تولید مثلی در تولیدات دامی
  • فیزیولوژی و اکولوژی عملکرد محصولات کشاورزی
  • مدیریت تغذیه و آبیاری در محصولات زراعی و باغی
  • کاربرد بیوتکنولوژی و کشت  بافت در علوم کشاورزی
  • تاثیر تنش های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
  • دامپزشکی (میکروبیولوژی، پاتولوژی، ایمنی شناسی)
  • و سایر محورهای مرتبط با کشاورزی ارگانیک

امنیت غذایی

  •  نفش دولت در امنیت غذایی
  • نقش اقتصاد مقاومتی در امنیت غذایی
  • صنایع بسته بندی و حمل ونقل در امنیت غذایی
  • قوانین موضوعه در حوزه سلامت وامنیت غذایی
  • نقش محیط زیست ومنابع طبیعی در امنیت غذایی
  • نقش ارتباط بین صنغت و دانشگاه در امنیت غذایی
  • و سایر محورهای مرتبط با امنیت غذایی

توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع ، صنایع غذایی

زمان برگزاری
16 مهر 1398
نام لاتین: "2nd International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security"
برگزارکننده : دانشگاه نیوویژن، دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل گرجستان، آکادمی بین المللی علوم گرجستان و سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی
دبیر علمی : دکتر لوان جانگولاشویلی
دبیر اجرایی : دکتر سهراب اسداله زاده
شهر برگزاری : Georgia - Tbilisi - Tbilisi
محل برگزاری : تفلیس
آدرس دبیرخانه : تهران، میدان ولیعصر (عج)، بلوار کشاورز، ابتدای فلسطین شمالی
شماره تماس : 02175038338
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک