کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی، کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ توسط دانشگاه علمی کاربردی-سازمان همیاری شهرداری ها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین در شهر کرج برگزار می شود.

این همایش توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای همایش:

صنایع غذایی

روشهای نوین پایش کیفیت-  نانوفناوری در صنایع غذایی-  بسته بندی نوین-  ماشین آلات و تجیزات در صنایع غذایی-  فرآورده های غذایی ارگانیک-  روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی-  نقش تغذیه در سلامت جامعه-  نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران-  راهکارهای کاهش افزودنی ها در صنایع غذایی-  کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا- روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی- سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک- کاربرد اسانسها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی- ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی- امنیت و ایمنی مواد غذایی- بحران آب و صنایع غذایی- غنی سازی مواد غذایی- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی- فرمولاسیون مواد غذایی- صنایع بسته بندی مواد غذایی- صنایع فرآورده های گوشتی، غلات، لبنی و روغنی، امنیت و ایمنی موادغذایی- سایر مباحث مرتبط.  

کشاورزی و محیط زیست:

مباحث نوین در مهندسی کشاورزی- اقتصاد کشاورزی- فرآورده های طبیعی در کشاورزی، مباحث نوین در علوم باغبانی- مباحث نوین در علوم زراعت و اصلاح نباتات- علوم تکنولوژی نهال و بذر- علوم دام و دامپزشکی- علوم زیست شناسی گیاهی و جانوری- علوم شیلات و آبزیان- تولید ملی با محوریت آمایش سرزمین- جنگل و مرتع و بیابان- راهکارهای تولید گیاهان زراعی و مدیریت پایدار منابع- ضایعات محصولات کشاورزی- آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک-  آبیاری و زهکشی- بیوتکنولوژی کشاورزی- پدافند غیرعامل و امنیت زیستی-  تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک-  حشره شناسی کشاورزی- سیستم اطلاعات جغرافیایی- شناسایی و مبارزه با علفهای هرز- فناوریهای نوین در کشاورزی- مدیریت، اقتصاد، ترویج و آموزش- مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزی- هواشناسی کشاورزی- صنایع تبدیلی و بسته بندی محصولات کشاورزی سالم با تاکید بر روشهای نوین- تخریب اراضی و راهکارهای مقابله با آن- پیامدهای تغییر اقلیم بر کشاورزی و منابع طبیعی- کشاورزی و آلودگیهای زیست محیطی- فناوریها و روشهای نوین در تولید محصولات کشاورزی و حفاظت محیط زیست- مدیریت بحران آب در کشاورزی و محیط زیست- محیط زیست و آمایش سرزمین- تنوع زیستی و تولید پایدار محصولات کشاورزی- ریزگردها و پیامدهای زیست محیطی آنها- محصولات تراریخته و چالشهای زیست محیطی- سایر مباحث مرتبط.  

توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید
مهلت ارسال اصل مقالات
20 شهریور 1399
زمان برگزاری
31 شهریور 1399
نام لاتین: International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
برگزارکننده : دانشگاه علمی کاربردی-سازمان همیاری شهرداری ها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین
شهر برگزاری : ایران - البرز - کرج
محل برگزاری : کرج
شماره تماس : ۰۹۱۹۰۶۸۶۴۸۹
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک