نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز در27 و28 مرداد ماه 1395 در شهر کرج برگزار میگردد.
این رویداد توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی میگردد.
معرفی کنفرانس
با استعانت و یاری از پروردگار متعال و منان و با حمایت مؤثر مجامع علمی و دانشگاهی، ارگان ها و سازمان ها "نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم" در تیرماه 1395 و توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز برگزار خواهد گردید. لذا باتوجه به اهمیت موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.
در طی سالهای اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشی و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دستاندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.
لذا از کلیۀ علاقهمندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال یافتههای اصیل علمی و پژوهشی خود در برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.
محورهای رویداد:
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
روش های نوین پایش کیفیت
آموزش، رسانه و سلامت غذا
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
ایمنی مواد غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
فرآورده های غذایی ارگانیک
میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
کاربرد ضایعات مواد غذایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی
مواد نگهدارنده طبیعی
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی
بسته بندی در صنایع غذایی
بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
فرآوری پسماندهای کشاورزی
روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
نقش مدیریت در صنایع غذایی
جایگاه مکملهای غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
تغذیه در بارداری
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
نظری برای این نوشته ثبت نشده است.
حوزه های تحت پوشش: