کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel. اهداف همایش: -هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذائی کشور -بررسی روش های افزایش ماندگاری محصول در بخش های تهیه مواد اولیه، فرآوری و بسته بندی -بررسی تخصصی افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع غذایی کشور -شناسائی نیازهای پژوهشی صنایع غذائی کشور -اشتراک دانش و تجارب متخصصین کارشناسان و مسئولین فنی صنایع غذائی -شناخت و ارزیابی آخرین دستاوردها و پیشرفت ها در حوزه افزایش ماندگاری تولیدات صنایع غذائی -معرفی جایگزین‌های طبیعی و تکنولوژی های پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنیها و مواد نگهدارنده -ارتقا سلامت جامعه از طریق بهبود فراورده های صنایع غذائی کشور -معرفی روشهای جدید آنالیز افزودنی های صنایع غذائی -ارائه توانمندی‌های شرکت های ایرانی ارائه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذائی
توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع غذایی

مهلت ارسال اصل مقالات
30 مهر 1393
تاریخ اعلام داوری
15 آذر 1393
زمان برگزاری
12 اسفند 1393 الی 13 اسفند 1393
سطح : ملی
مالک رویداد : کامران دارایی
شهر برگزاری : ایران - تهران - تهران
محل برگزاری : تهران مرکز همایش های بین المللی رازی
شماره تماس : 02188862008
شماره فکس : 02188864819
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک