اهداف همایش: -هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذائی کشور -بررسی روش های افزایش ماندگاری محصول در بخش های تهیه مواد اولیه، فرآوری و بسته بندی -بررسی تخصصی افزودنیهای مورد استفاده در صنایع غذایی کشور -شناسائی نیازهای پژوهشی صنایع غذائی کشور -اشتراک دانش و تجارب متخصصین کارشناسان و مسئولین فنی صنایع غذائی -شناخت و ارزیابی آخرین دستاوردها و پیشرفت ها در حوزه افزایش ماندگاری تولیدات صنایع غذائی -معرفی جایگزینهای طبیعی و تکنولوژی های پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنیها و مواد نگهدارنده -ارتقا سلامت جامعه از طریق بهبود فراورده های صنایع غذائی کشور -معرفی روشهای جدید آنالیز افزودنی های صنایع غذائی -ارائه توانمندیهای شرکت های ایرانی ارائه دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذائی
توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.