کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

همایش بین المللی صنایع غذایی ایران

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

همایش بین المللی صنایع غذایی ایران توسط مرکز همایش های بین المللی توسعه در تاریخ 5 مرداد 1398 در شهر تهران برگزار میگردد.

این همایش توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای همایش:

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی           

روش های نوین پایش کیفیت 

ایمنی مواد غذایی   

فرآورده های غذایی ارگانیک 

ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی              

فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی       

نانو فناوری در صنایع غذایی

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

بسته بندی در صنایع غذایی   

بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت   

فرآوری پسماندهای کشاورزی               

تولید و ارزش غذایی محصولات بومی 

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی               

نقش مدیریت در صنایع غذایی               

بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی       

روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی               

نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی          

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک  

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی              

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی      

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی   

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی       

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی         

طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن    

طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه_فضایی و نظامی              

سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی     

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی

نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه          

آموزش، رسانه و سلامت غذا

گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته         

میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی     

کاربرد ضایعات مواد غذایی  

مواد نگهدارنده طبیعی           

روش¬های کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی           

استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده          

بسته بندی¬های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی            

نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران    

روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه       

شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف           

روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده

جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان             

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی               

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی               

عملکرد سازمان¬های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی     

سیاست¬های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع         

روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی         

مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری               

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی   

بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی   

فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)    

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز     

طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی         

چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع غذایی

مهلت ثبت نام
1 آبان 1397 الی 1 مرداد 1398
مهلت ارسال اصل مقالات
1 آبان 1397 الی 1 مرداد 1398
تاریخ اعلام داوری
2 مرداد 1398
زمان برگزاری
5 مرداد 1398
برگزارکننده : مرکز همایش های بین المللی توسعه
شهر برگزاری : ایران - تهران - تهران
محل برگزاری : تهران
شماره تماس : 02133699094
شماره فکس : 02189786524
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک