دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران توسط انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین و در تاریخ 8 آبانماه 1395 در شهر تهران برگزار می گردد.
این رویداد توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.
محورهای کنفرانس:
میکروبیولوژی در صنایع غذایی
بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
روشهای نوین نگهداری مواد غذایی
تکنولوژی مواد غذایی
روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذایی
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
فرآورده های غذایی ارگانیک
ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
بسته بندی در صنایع غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
نقش مدیریت در صنایع غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و...)
استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و...)
میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی
نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند
کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی
سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
نظری برای این نوشته ثبت نشده است.
حوزه های تحت پوشش: