کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

نخستین همایش ملی علوم و صنایع غذایی توسط دانشگاه علمی کاربردی قند کرج در 23 بهمن ماه 1398 در شهر تهران برگزار میگردد.

این همایش توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای این همایش:
  • امنیت و ایمنی مواد غذایی
  • فرمولاسیون نوین مواد غذایی
  • فناوری نانو در صنایع غذایی
  • بهینه سازی فرآیندهای تولید مواد غذایی
  • میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  • مدیریت پسماند و ضایعات در صنایع غذایی
  • طراحی و توسعه محصولات صنایع غذایی
  • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  • استانداردها و نقش آن ها در صنایع غذایی
توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید
مهلت ثبت نام
20 دی 1398
مهلت ارسال چکیده
30 دی 1398
مهلت ارسال اصل مقالات
30 دی 1398
زمان برگزاری
23 بهمن 1398
نام لاتین: The 1st National Food Science And Technology Congress
سطح : ملی
برگزارکننده : دانشگاه علمی کاربردی قند کرج
شهر برگزاری : ایران - البرز - کرج
محل برگزاری : کرج
آدرس دبیرخانه : کرج، چهار راه کارخانه قند، ابتدای بلوار شهید فهمیده، مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج
شماره تماس : 02632756672 - 02632756673
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک