موضوعات: - روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی - نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی - میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی - غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک - شیمی موادغذایی و افزودنی های غذایی - بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی - بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی - اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه - بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی - طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن - طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه - فضایی و نظامی - سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی توضیحات تکمیلی: اهداف: 1.فراهم نمودن فضای علمی مناسب برای ارایه و تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای پژوهشی محققان کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی 2.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش کیفیت مواد غذایی و تامین غذای سالم جامعه 3.ارایه یافته های علمی و ارایه آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش بهره وری و کارایی 4.جمع بندی و ارایه یافته های علمی و آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به سیاستگزاران کشور در جهت کمک به تصمیم سازی در امر تامین مطلوب و پایدارغذای جامعه 5.کمک به تعیین راهبرد و مسیر تحقیقات اساسی مورد نیاز کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی
توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.