کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel. محورهای کنفرانس: 1. میکروبیولوژی در صنایع غذایی 2. بیوتکنولوژی در صنایع غذایی 3. شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی 4. روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی 5. روشهای نوین نگهداری مواد غذایی 6. تکنولوژی مواد غذایی 7. روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذایی 8. بهداشت و ایمنی مواد غذایی 9. مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی 10. بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت 11. فرآورده های غذایی ارگانیک 12. ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی 13. فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی 14. مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی 15. بسته بندی در صنایع غذایی 16. بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی 17. تولید و ارزش غذایی محصولات بومی 18. راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی 19. نقش مدیریت در صنایع غذایی 20. غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک 21. بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی 22. نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی 23. اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه 24. کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و...) 25. استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و...) 26. میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی 27. نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند 28. کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی 29. کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی 30. سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی
توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع غذایی

مهلت ارسال چکیده
21 مهر 1394
مهلت ارسال اصل مقالات
21 مهر 1394
زمان برگزاری
24 مهر 1394
سطح : ملی
شهر برگزاری : ایران - تهران - تهران
شماره تماس : 77459523-021
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک