کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel. محورهای همایش: - روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی - روشهای نوین پایش کیفیت - ایمنی مواد غذایی - فرآورده های غذایی ارگانیک - ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی - فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی - نانو فناوری در صنایع غذایی - مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی - کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی - بسته بندی در صنایع غذایی - بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت - فرآوری پس ماندهای کشاورزی - تولید و ارزش غذایی محصولات بومی - راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی - نقش مدیریت در صنایع غذایی - بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی ...
توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع غذایی

مهلت ثبت نام
25 فروردین 1392
مهلت ارسال اصل مقالات
19 فروردین 1392
تاریخ اعلام داوری
21 فروردین 1392
زمان برگزاری
9 اردیبهشت 1392 الی 10 اردیبهشت 1392
سطح : ملی
مالک رویداد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
شهر برگزاری : ایران - خراسان رضوی - قوچان
محل برگزاری : قوچان
شماره تماس : 05812201188
شماره فکس : 05812241801
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک