کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel.

سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ 28-30 آذر 1397 در شهر تهران برگزار میگردد.

این کنگره توسط پایگاه اینترنتی کنفرانس الرت اطلاع رسانی می شود.

محورهای کنگره:

امنیت تغذیه ای

الف) تغییرات اقلیمی و تغذیة پایدار

ب) رهنمودهای غذایی و الگوهای غذایی پایدار

پ) راهبردهای پیشگیری از کمبود ریزمغذی‌ها

ت) غنی‌سازی و مکمل‌یاری

ث) نقش نهادهای دولتی و خصوصیدر تغذیة پایدار

ج) کشاورزی تغذیه محور

ایمنی و سلامت غذا

الف) غذاهای تراریخته:فرصت‌ها و تهدیدها

ب) صنایع غذایی و تغذیه پایدار

پ) غذای سالم از ایده تا محصول

ت) غذا و محصولات غذایی فراسودمندو نوآوری‌های سلامت محور در صنایع غذایی

ث) اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و تغذیه

تغذیه و بیماری ها

الف) تغذیه و بیماری‌های غیرواگیر

ب) تغذیه و بیماری‌های عفونی

پ) تغذیه و التهاب

ت) تغذیه و ایمنی

مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان

الف) سوء تغذیه در بیماران بستری

ب) تغذیه انترال

پ) تغذیه پارانترال

سیاست های غذا و تغذیه

الف) تضاد منافع در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای در جامعه

ب) سیاست‌های پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی

پ) تغذیه و خود مراقبتی

ت) مدیریت خدمات غذایی

ث) سیاست‌های مالیاتی و تبلیغات  محصولات غذایی

ج) نظام مراقبت غذا و تغذیه

چ) ظرفیت‌سازی در حوزه غذا و تغذیه

ح) ارزیابی و پایش برنامه‌های تغذیه‌ای

خ) اقتصاد غذا و تغذیه

تغذیه در شرایط ویژه

الف) تغذیه در بحران‌ها وبلایا

ب) تغذیه در بحران‌های اقتصادی

تغذیه ورزشی و ورزشکاران

الف) ورزش‌های سرعتی، قدرتی و استقامتی

ب) برنامه‌ریزی غذایی برای ورزش‌های تیمی

پ) ورزش‌های حرفه‌ای و قهرمانی

تغذیه سلولی مولکولی

الف) اپی ژنتیک

ب) نوتری‌ژنومیکس

پ) نوتریژنتیک(رژیم غذایی فردی)

فن آوری های نوین در حوزه تغذیه

الف) نقش فن‌آوری اطلاعات (IT) در پژوهش‌های تغذیه

ب) دستگاه‌ها و تجهیزات کمکی در ارزیابی وضع تغذیه

پ) دستگاه‌های کمکی در درمان چاقی

تغذیه و شادی پایدار

الف) تغذیه و سلامت روان

ب) تغذیه و عدالت اجتماعی- اقتصادی

پ) نقش سازمان های مردم نهاد

تازه های علوم تغذیه

الف) تغذیه و باروری

ب) تغذیه و جامعة رو به سالمندی

پ) ...

توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید
سامانه مدیریت همایش های آرمان
مهلت ثبت نام
20 خرداد 1397 الی 25 آذر 1397
مهلت ارسال چکیده
20 خرداد 1397 الی 15 شهریور 1397
تاریخ اعلام داوری
1 مهر 1397 الی 30 مهر 1397
زمان برگزاری
28 آذر 1397 الی 30 آذر 1397
نام لاتین: The 3rd international and 15th Iranian Nutrition Congress
برگزارکننده : دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
سایر برگزارکنندگان : انجمن تغذیه ایران، انجمن علمی تغذیه ایران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
رئیس رویداد : دکتر محمد آقاجانی
دبیر علمی : دکتر تیرنگ نیستانی
دبیر اجرایی : دکتر جلال الدین میرزای رزاز
شهر برگزاری : ایران - تهران - تهران
محل برگزاری : مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی
آدرس دبیرخانه : تهران- شهرک غرب، بلوار شهید فرحزادی، خ شهید حافظی (ارغوان غربی) نبش خیابان باران، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور- دبیرخانه سومین کنگره بین‌المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران
شماره تماس : 02122073165
شماره فکس : 02122073166
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک