کنفرانس الرت پایگاه اطلاع رسانی رویدادهای علمی ایران

همایش، کنگره و کنفرانس های ملی و بین المللی ایران

بیست و سومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران با محوریت صنعت غذا و پژوهش های کاربردی

پوستر ConferenceAlert.Models.ExecuteLevel. محورهای همایش: -روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی -روش های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی -نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی -میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی -مدل سازی در فرآیندهای مواد غذایی -غذاهای عملگرا -غنی سازی مواد غذایی -جایگزین های طبیعی افزودنی های سنتزی -ریزپوشانی در صنایع غذایی -بسته بندی های نوین مواد خوراکی -فرآوری پسماندهای صنایع غذایی -سایر پژوهش ها در صنایع غذایی
توجه: قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از دبیرخانه رویداد، استعلام کنید.

نظری برای این نوشته ثبت نشده است.

نظر دهید

عضویت رایگان در کنفرانس الرت
عضویت رایگان در کنفرانس الرت
اولین نفری باشید که از رویدادهای ایران باخبر می شوید

حوزه های تحت پوشش:

صنایع غذایی

مهلت ثبت نام
15 مهر 1394
مهلت ارسال اصل مقالات
10 مهر 1394
تاریخ اعلام داوری
20 شهریور 1394
زمان برگزاری
22 مهر 1394 الی 23 مهر 1394
سطح : ملی
مالک رویداد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ، انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
شهر برگزاری : ایران - خراسان رضوی - مشهد
محل برگزاری : مشهد - هتل بزرگ طرقبه
شماره تماس : 47011132-051
ایمیل :
ارسال نظرات
نمایش همه گروهها
کلیه حقوق این سایت متعلق به کنفرانس الرت می باشد
ساخته شده با در آداک